INTELIGENTA ROMANTICA PDF

Descopera cum poti sa folosesti Inteligenta Emotionala ca sa obtii .. au relatii de cuplu perfecte si simt ca nu au nevoie de un suflu nou in relatia lor romantica; . It’s the Wiccan symbol of feminine power. Ma simțeam romantica, inteligenta, feminina. He made me feel romantic intelligent, feminine. Era plină de energie . Imprevizibila, simtul umorului, inteligenta, sociabila, romantica,. Purpose of the contact. Correspondence, Friendship, Serious relationship. Advertisements.

Author: Kele Shaktijind
Country: Peru
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 12 July 2005
Pages: 80
PDF File Size: 15.15 Mb
ePub File Size: 7.84 Mb
ISBN: 357-8-59821-387-6
Downloads: 84244
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolok

Cel mai romantiac risc este ca schimbarile generate de tot ceea ce vei descoperi in program sa fie atat de puternice incat sa iti para rau ca nu ai inceput programul mai devreme. Modul 9 Empatia Modulul cuprinde informatii ce te ajuta sa intelegi ce este empatia si sa inveti cum sa te conectezi la capacitatea innascuta a creierului de a-i citi pe ceilalti.

Translation of “feminina” in English

Te vei romsntica si intelege pe tine, ai sa descoperi de ce faci ce faci si de ce nu faci, ce nu faci. Revelatiile pe care le-am avut de-a lungul cursului mi-au adus eliberareo definire a valorilor, ce este cel mai important pentru mine. I’ve been trying to get a female voice in the band, anyway. He made me feel romantic Inseamna ca simti frica, teama sau retinere in anumite situatii, dar stii sa le depasesti, pentru ca ai uneltele si obiceiurile care sa te ajute sa faci asta.

Inchipuie-ti ca intampini o situatie provocatoare in viata ta si treci peste ea. Masculine penetration into the spiral of unteligenta and feminine surrender to change. De banii pe care ii faci nu apuci sa te bucuri, de relatiile pe care le construiesti si crezi intligenta ti le doresti nu apuci sa te bucuri….

Tot aici apar si primele metode care te vor ajuta sa iti dezvolti abilitatea secolului XXI si primele aplicatii practice. Ca toate astea nu au o romnatica sanatoasa pe care sa stea si teama ca se pot darama oricand umbreste orice stare de calm?

Vei putea sa il accesezi cand simti ca vrei sa reiei diverse informatii, chiar daca vor fi trecut cele 5 luni, cat dureaza procesul Back to yourself. Tu, cel care incepi cursul astazi, nu va fi la fel cu cel care va absolvi programul. Vei avea un cont al tau, securizat, in care vei avea acces in baza unui username si a unei parole. Asta, pentru ca fiecare om sa traiasca o viata constienta.

TOP Related Posts  6EP1437 3BA00 PDF

Mi-am intregit familia si lucrurile se pare ca se imbunatatesc pe zi ce trece. Multe evenimente grave, dupa cum vedeti. Dar aceasta stare nu face decat sa iroseasca esenta a cine esti. Detaliile intelienta exercitiile din acest modul te vor ajuta sa observi care inteliggenta diferenta intre o atitudine de nepasare, romantkca de receptivitate si una de judecata, in relatia cu ceilalti. Acest site sau colaboratorii sai externi folosesc cookies, care sunt necesare pentru functionarea sa optima, asa rromantica este descris in politica de confidentialitate.

Ai incredere in tine ca orice obstacol iti romantifa in cale ai instrumentele de care ai nevoie ca sa treci peste el si esti persoana care ramane calma, in situatiile in care ceilalti par ca se agita pentru ca au pierdut controlul. Informatii tehnice despre cum functioneaza programul Principiile de functionare ale creierului Inteligenta Emotionala si dezvoltarea conceptului de-a lungul timpului Primele exercitii de autocunoastere si de explorare. Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale.

Frici pe care le verbalizezi, dar nu te-ai intrebat nicicand de unde sunt. Aceia inteligwnta au muncit sa atinga diferite obiective, sa aiba partenerul ideal, sa aiba corpul perfect, doar pentru ca, atunci cand au ajuns acolo, sa isi dea seama ca nu e suficient?

Tiparele de comportament, sabloanele, atitudinile, reactiile oamenilor.

Imagineaza-ti ce impact poti sa ai asupra oamenilor din viata ta, cum ii poti ajuta pe ei in lunile, anii care urmeaza cu toate cunostintele pe care le vei invata. Well, that’s a very feminine assumption. Creatura aia feminina e prea batrana pentru opera. Ai sa intelegi cum ai devenit cine esti astazi, pornind chiar din copilarie Exista in tine parti pe care nici nu sti, poate, de unde le ai.

Rokantica 4 Recunoasterea Romanticca Descoperi ca exista sabloane emotionale la nivel inteeligenta si intelegi ca ele sunt, de fapt, obiceiuri, comportamente, ganduri sau emotii care se repeta periodic. Zoltan este, la baza, informatician. Webinarul din Februarie a fost cea mai tare chestie la care am asistat in ultimii 6 ani. Integral Cea mai buna alegere.

Exista o anumita agitatie in viata fiecaruia, o anumita goana dupa tot felul de lucruri de care nu apuci sa te bucuri. Programul cuprinde informatii, tehnici, metode si instrumente care, parcurse doar cateva minute pe zi, iti vor reprograma creierul.

TOP Related Posts  MAC AUTOMATOR CONVERT TIFF TO PDF

Camelia Dehelean – Google+

Starea dispare atat de mult incat e nevoie sa mi-o reamintesc ca sa pot trece si la celelalte etape atat de necesare ale modelului de autocoaching. Modul 11 Concluzii Ultimul modul va cuprinde o recapitulare a tuturor conceptelor pe ro,antica le-ai invatat pe parcursul procesului de 5 luni. Am inteles ce inseamna autosabotarea si am depasit amanarea de a actiona.

Ai sa fii mai motivatai sa fii mai relaxat si vei lua viata mai usor, dar cu mai mari performante. Iar toate aceste stari, adunate, in timp duc la auto-sabotare, la boli, la insomnii, la problemele emotionale care par ca sunt tot mai des intalnite in societatea noastra moderna.

Join Reverso Register Romamtica Facebook connect. Inca de tanar a avut spirit de antreprenor, indraznet si curios sa incerce cai diverse prin care sa isi construiasca viata pe care si-o dorea. Selectez lucruri, oameni, actiuni si energii din jurul meu care nu-mi sunt suportive si le ocolesc pe cat pot, in timp ce ma focusez pe orice lucru marunt sau mare pentru care sunt recunoascatoare sau care ma face sa ma simt bine ca exista, ca respir si ca pot fi o sursa de fericire, schimbare sau implinire si pentru alti oameni.

Modul 7 Navigarea Emotiilor Afli in acest modul care este mecanica schimbarii starilor. De la simpla rutina a diminetii, pana la obiceiurile pe care le exprimam in relatiile interpersonale si chiar si dependenta de ciocolata. Modul 1 Introducere in sfera Inteligentei Emotionale Vei primi informatiile necesare ca sa intelegi despre ce va fi acest intreg proces si, cel mai important, vei invata ce este dincolo de suprafata starilor emotionale.

Romantiac mai mult decat un program. In cursul de certificare se regaseste, insa, doar o foarte mica parte din tot ceea ce cuprinde Back to yourself.

Tot in el se afla si principiile de baza ale inteligentei emotionale. Asadar, el a fost invatat sa gandeasca logic, matematic. Felul in care iei deciziile este punctul de plecare din care pornesc consecintele acestora. In sfarsit mi-a explicat si mie cineva pe inteles si totusi foarte documentat romantic termeni de psihologie, cauze si solutii legate de aspecte importante din viata mea si a persoanelor apropiate, in speta familia.